Erzsébet szelet

8 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

tészta

  • 30 dkg liszt
  • 20 dkg margarin
  • 10 dkg cukor
  • 3 tojássárgája
  • tejföl
  • fél sütőpor

töltelék

  • 3 tojásfehérje
  • 22 dkg darált dió
  • 22 dkg cukor

teteje

  • 2 tojássárgája
  • 10 dkg cukor

Elkészítés

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 1 órán keresztül pihentetjük. A tésztát kétfelé vesszük. Az egyik felét a tepsibe nyújtjuk, majd megkenjük baracklekvárral. A tölteléket rákenjük, majd a maradék tésztát rátesszük. Mérsékelt tűznél sütjük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.